Inaktivera/stänga av en domän
Om du vill att din webbplats inte längre ska gå att nå och att ingen ska kunna skicka e-post till dina e-postadresser, kan du själv stänga av din domän i DirectAdmin.
Då sparas all data, men domänen inaktiveras.
Det gör du genom att först logga in i DirectAdmin.
- Gå till Mina produkter på mitt.weboke.nl och klicka på knappen 'DirectAdmin' vid webbhotellspaketet
- Klicka på 'Domäninställningar'
- Markera domänen och klicka på 'Stäng av'
Klart. Du kan aktivera domänen igen på samma sätt när du vill.
